Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gorusler(erkegın kadına davranısı)??????

ares20

Öne çıkan mesajlar

said:
Exalted_Angel, 10 Aralık 2005 00:14 tarihinde demiş ki:
ben vuruyomda öyle can acıtmak için diil sinir etmek için acımıcak şekilde :D oda vuruyo :D sonra öpüom geçiop

o da öpüyo mu :P

vurmadım vuramam. istesem de yapamam.[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dela, 10 Aralık 2005 02:12 tarihinde demiş ki:
bugun cok hasta etti cakicaktim agzinin ortasina iki tane caddenin ortasinda. biraz daha bik bik yapsa doverdim.

bi daha yapmıycam özür dilerim canım haddimi aştım bilmeden nolur terk etme beni :([signature][hline]words speak and choose
make sense and lose

[Bu mesaj drama_queen tarafından 10 Aralık 2005 02:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Olmadı. Asla olamaz. Sevdiğim insana vurmam için aklımı kaybetmiş, cinnet geçirmiş falan olmam gerekir herhalde.

Zaten şiddet karşıtıyım. Sadece sevdiklerime değil, kimseye karşı şiddet uygulamayı düşünmem.[signature][hline]U-D-O-R-K ":)"
Garbage
Dep dep diyon depemiyon
ayayekokocambo, 29 Kasım 2005 22:58 tarihinde demiş ki:
Ne oluyo değil, Ne oluyor. Alıyomuş değil alıyormuş.
Sosyal ağlarda paylaş

kadına el kaldıracaksın, çocuğuna hiç vurmayan anne var mıdır ? yoktur bence. demek ki kim güçlüyse o tokatlıyor. tokatlayacak da. doğanın kanunu bu.[signature][hline]Dela, 09 Aralık 2005 00:14 tarihinde demiş ki:
kac arkadasim kac, arkana bile bakma. kalbini bobregini soker birakirlar.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zarek, 10 Aralık 2005 12:40 tarihinde demiş ki:
kadına el kaldıracaksın, çocuğuna hiç vurmayan anne var mıdır ? yoktur bence. demek ki kim güçlüyse o tokatlıyor. tokatlayacak da. doğanın kanunu bu.

Amazon Ormanlarında yaşamıyoruz abicim, orman kuralları işlemiyor insanlar dünyasında.
Tekme tokat kimsenin kimseyi dövmeye hakkı yok. Ancak dediğim gibi sarsarsın iki üç iter kakarsın o da o raddeye gelirse kız kendisi istiyor demektir. Evet kimi kızlar itilip kakılmayı, hafif though love'ı seviyorlar diyebilirim rahatça.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Sosyal ağlarda paylaş

zaten bi çoğunun hoşuna gidiyor sarsılmak tokat yemek, ben önce karşıydım ama hakketen beni sevdiği için beni dövüyor zannedenler var.[signature][hline]Dela, 09 Aralık 2005 00:14 tarihinde demiş ki:
kac arkadasim kac, arkana bile bakma. kalbini bobregini soker birakirlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...